De ce partener Oliviera?

Ca partener Oliviera beneficiezi de urmatoarele avantaje:

 1. 1. Un nou canal creat special pentru a creste numarul clientilor printr-o platforma online perfect aliniata cu ultimele trenduri in e-commerce. Inclusiv o versiune adaptata pentru mobil si aplicatie pentru telefoanele inteligente.
 2. 2. Pagina special creata pentru restaurantul tau cu poze, descrieri, program de lucru, rating si comentarii de la consumatori.
 3. 3. Controlul restaurantului este 100% al tau printr-un modul special creat de management al comenzilor, meniului si informatiile afisate pe website.
 4. 4. Suport si asistenta oferit de call centerul nostru specializat
 5. 5. Lunar, statistici si rapoarte ale comenzilor
 6. 6. Toate metodele de plata disponbile
 7. 7. Includerea in planul de marketing pentru promovarea restaurantelor, dar si desfasurarea de promotii independente in parteneriat.

Pentru cereri si lucrul cu partenerii:

Telefon: 0729 949 966

E-mail: [email protected]

Va promitem ca informatiile dumneavoastra sunt bine protejate. Fiecare tranzactie pe site-ul nostru sunt realizate la cele mai bune standarde din industrie pentru siguranta tranzactiilor cu cardul de debit online

De ce aveti nevoie de numarul meu de telefon?

Avem nevoie pentru a va putea contacta in caz de orice problema a comenzii dumneavoastra sau pentru clarificari suplimentare.  •  
   Taxa livrare:
   lei
  •  
   Timp de livrare:
  •  


min.
Timp de livrare

lei
Taxa livrare

Pentru a plasa comanda trebuie sa te loghezi sau sa iti faci un cont nou.

Cosul este inca gol

Va rugam sa introduceti numele strazii,
pentru restaurantele care livreaza in zona dumneavoastra.
Te rugam sa introduci strada si numarul ei unde doresti livrarea pentru a-ti putea arata restaurantele de la care poti comanda.