Livrarea comenzilor

In ce orase livrati mancare?

In prezent Oliviera lucreaza cu restaurante din Bucuresti, Constanta, Timisoara, Oradea si Iasi.


Cat costa livrarea?

Costul de livrare variaza intre livrare gratuita si 15.00 lei, iar acesta este determinat de restaurant luand in considerare valoarea comenzii si zona unde se face livrarea. Costul de livrare pentru fiecare restaurant este afisat in "Cosul tau" dupa ce alegi adresa si adaugi un produs in cosul de cumparaturi.


Cat timp dureaza livrarea comenzii?

In 90% dintre comenzi comanda ajunge in 60 de minute sau chiar mai putin. Timpul de livrare variaza in functie de restaurantul de la care ai comandat. Poti verifica timpul de livrare estimat in profilul fiecarui restaurant. Dupa plasarea comenzii, un operator te va informa timpul ramas pana la sosirea comenzii.

Va promitem ca informatiile dumneavoastra sunt bine protejate. Fiecare tranzactie pe site-ul nostru sunt realizate la cele mai bune standarde din industrie pentru siguranta tranzactiilor cu cardul de debit online

De ce aveti nevoie de numarul meu de telefon?

Avem nevoie pentru a va putea contacta in caz de orice problema a comenzii dumneavoastra sau pentru clarificari suplimentare.  •  
   Taxa livrare:
   lei
  •  
   Timp de livrare:
  •  


min.
Timp de livrare

lei
Taxa livrare

Pentru a plasa comanda trebuie sa te loghezi sau sa iti faci un cont nou.

Cosul este inca gol

Va rugam sa introduceti numele strazii,
pentru restaurantele care livreaza in zona dumneavoastra.
Te rugam sa introduci strada si numarul ei unde doresti livrarea pentru a-ti putea arata restaurantele de la care poti comanda.