Cine suntem noi

Oliviera este cel mai usor si rapid mod de a comanda mancare oriunde te-ai afla. Cu doar cateva clickuri poti alege din peste 350 de restaurante si mai mult de 35 de tipuri de bucatarie – daca esti innebunit dupa pizza, bucataria italiana, shaorma, burgeri, specific chinezesc, libanez sau mancare traditionala, pe Oliviera gasesti o bogata selectie de restaurante.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi orasul si strada unde vrei sa primesti comanda si noi iti afisam doar restaurantele de la care poti comanda. Pe langa livrare, cu noul nostru serviciu Takeout, poti comanda de pe drum, iar comanda o poti ridica direct de la restaurant.

Va promitem ca informatiile dumneavoastra sunt bine protejate. Fiecare tranzactie pe site-ul nostru sunt realizate la cele mai bune standarde din industrie pentru siguranta tranzactiilor cu cardul de debit online

De ce aveti nevoie de numarul meu de telefon?

Avem nevoie pentru a va putea contacta in caz de orice problema a comenzii dumneavoastra sau pentru clarificari suplimentare.  •  
   Taxa livrare:
   lei
  •  
   Timp de livrare:
  •  


min.
Timp de livrare

lei
Taxa livrare

Pentru a plasa comanda trebuie sa te loghezi sau sa iti faci un cont nou.

Cosul este inca gol

Va rugam sa introduceti numele strazii,
pentru restaurantele care livreaza in zona dumneavoastra.
Te rugam sa introduci strada si numarul ei unde doresti livrarea pentru a-ti putea arata restaurantele de la care poti comanda.